Investeerders gezocht voor het investeren in hypotheken

Steeds meer sterke schouders verlaten Nederland. Dagelijks spreken we hoger opgeleiden, ondernemers en vermogende particulieren die hun woning en / of vastgoedportefeuille willen aanhouden vanwege hun permanente of tijdelijke vertrek naar het buitenland.

Doordat de huidige woonhypotheek van onze relaties moet worden omgezet naar een zogenoemde verhuurhypotheek of dat de geldverstrekker van de parapluhypotheek onder een portefeuille de lening kan opeisen, liggen er grote kansen voor geldverstrekkers die open staan voor deze doelgroep die we Nederlanders in het buitenland zijn gaan noemen.

We zijn voor deze consumenten en professionele vastgoedbeleggers in box 3 op zoek naar meer (institutionele) investeerders en private partijen die we kunnen ondersteunen bij het uitlenen van kapitaal binnen de Nederlandse vastgoedmarkt. Als geldverstrekker van (tijdelijke) vastgoedfinancieringen zit u aan het stuur en op basis van uw uw wensen begeleiden we u met het vaststellen van financieringskaders, het beoordelen van financieringsaanvragen en het beheren van lening-overeenkomsten.

Vanwege onze expertise en een modern platform zijn we de ideale partner voor vastgoedfinanciers, die leningen wensen te verstrekken aan vastgoedbeleggers en ondernemers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op met business manager: Michelle Andeweg

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!

Plaats een reactie