Beleggen

Beleggen begint met doelen stellen

We helpen u met het in kaart brengen van uw (financiële) doelen. Hierna bepalen we samen een strategie om die doelen te behalen. Welk deel wordt bijvoorbeeld al door uw werkgever of de overheid gedaan en welk deel moet u zelf doen? Denk aan pensioen, een wereldreis, een eerste beleggingspand kopen, sparen voor de studie van uw kinderen, enzovoorts.

Zodra duidelijk is wat uw doel is en wanneer u dit wilt bereiken, helpen wij om dit te verwezenlijken. Dat kan onder andere door te sparen of te beleggen.

Omdat uw doelen elk jaar dichterbij komen en omdat uw persoonlijke situatie eventueel verandert, is het belangrijk om hier periodiek over te sparren met uw Bliss-adviseur. Daarom hebben we jaarlijks minimaal 1 update gesprek om uw situatie en eventuele wijzigingen te bespreken.

Hoe gaan wij te werk?

We plannen twee afspraken in. Tijdens de eerste afspraak kijken we hoe u er nu voor staat en wat uw doelen zijn.
Op basis hiervan plannen wij een volgende afspraak in, waarbij we concrete oplossingen bieden.

Waarom beleggen?

Door te beleggen zorgt u ervoor dat uw vermogen groeit. Hierbij is het wel van belang om op de korte termijn fluctuaties te accepteren. Gemiddeld is het rendement op deze manier hoger dan wanneer u alleen zou sparen. Door inflatie en box 3 belasting is het moeilijk om doelen te behalen met alleen een spaarrekening.

Beleggen en de mogelijkheden

Beleggen is mogelijk in verschillende soorten zogenoemde asset categorieën. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Afspraak inplannen?

Vul hier uw naam en nummer in en wij nemen contact met u op.

Plan nu uw vrijblijvende belafspraak

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!