Investeren met 1e hypothecaire zekerheid

6,5% - 8,5% rendement per jaar

Bent u op zoek naar rendement en een manier om veilig te investeren? Wilt u zekerheid en vindt u behoud van uw vermogen belangrijker dan maximaal rendement? Investeren in zakelijke hypotheken is hét veilige alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed.
Bij Bliss begeleiden we u met het investeren in zakelijk vastgoed in heel Nederland en in professioneel recreatief vastgoed op Curaçao.

Plan nu uw vrijblijvende belafspraak Bel nu: 085-0470222

U wilt investeren

U heeft besloten te willen investeren om een hoger rendement te behalen dan dat u uit sparen kunt halen.
Bliss geeft u de mogelijkheid om mee te doen in een investering in een hypotheek voor zakelijk vastgoed.
De investering biedt u een maandelijks terugkerend rendement vanaf 6.5 procent op jaarbasis en het eerste recht op hypotheek.

Wilt u zakelijk vastgoed van een ondernemer financieren? Dat kan bij Bliss al vanaf € 50.000,-.
Neemt contact op voor meer informatie rond investeringen en actueel aanbod.

Ontvang ons actuele aanbod

6,5% – 7,5% rente per jaar
Maandelijks rente en aflossing op uw rekening
Veilige belegging door vastgoed als onderpand

Eerste recht van hypotheek 1 op 1 op úw naam
Uw belegging ieder moment weer liquide maken
Doorbetaling rente elke maand

Hoe werkt het I Zekerheden voor investeerders I Veelgestelde vragen

Investeren met aantrekkelijk rendement met hypothecaire zekerheid

Heeft u vermogen opgebouwd en wilt u op een veilige manier rendement maken? Bij Bliss financiert u de zakelijke hypotheek van een ondernemer. Dat is zeer aantrekkelijk en veilig want het pand dient als onderpand. U krijgt het eerste recht op hypotheek, de hypotheekakte staat op uw naam. Er is altijd één investeerder op één hypotheekakte tenzij u gezamenlijk participeert in een investeringsaanbieding samen met anderen. Wilt u snel weer over uw geld kunnen beschikken? Dat kan. De rechten en plichten van de hypotheekakte zijn voor u als investeerder eenvoudig overdraagbaar.

De voordelen van investeren bij Bliss

Bij Bliss combineert u zekerheid met een aantrekkelijk rendement. U investeert in de zakelijke hypotheek van een ondernemer met het pand als onderpand. Wij voeren de administratie, maken jaaropgaves, verwerken mutaties en verzorgen het debiteurenbeheer. Bovendien nemen wij het debiteurenrisico over, dus als de ondernemer de rente en aflossing niet betaalt, dan doen wij dat. De akte en dus de zekerheden staan overigens wel op uw eigen naam. U heeft altijd zelf de regie over uw investering.

Residentieel vastgoed

Looptijd maximaal 60 maanden
Minimale lening € 100.000,-

Commercieel vastgoed

Looptijd maximaal 60 maanden
Minimale lening € 100.000,-

Overbrugging of projectontwikkeling

Looptijd minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden
Minimale lening € 100.000,-

Handel in vastgoed

Looptijd minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden
Minimale lening € 100.000,-

Zo werkt investeren bij Bliss


Investeren in een zakelijke hypotheek kan bij Bliss heel makkelijk. Alles start met een persoonlijk kennismaking met u. Vervolgens krijgt u toegang tot onze aanbod van investeringsaanbiedingen. Investeert u in een object, dan volgt een uitnodiging van de notaris voor het passeren van de hypotheekakte. Deze akte komt volledig op uw naam. Elke maand ontvangt u rente en aflossing op uw rekening.

Bliss maakt investeren veilig en makkelijk

Vindt u kapitaalbehoud en zekerheid belangrijker dan een maximaal rendement met te veel risico’s? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Investeren in een zakelijke hypotheek kan vanaf € 50.000,- en is een veilig alternatief om vermogen te laten groeien. Bovendien kunt u gemakkelijk investeren in het actuele aanbod. Bliss voert de leningadministratie en neemt het debiteurenrisico volledig van u over. Op het moment dat u weer over uw uitgeleende geld wilt beschikken, kunt de lening- en hypotheekakte overdragen aan een opvolgende financier.

Stappen naar een eerste investering met aantrekkelijk rendement

 1. Persoonlijke kennismaking
  Wij spreken iedere investeerder persoonlijk om de betrouwbaarheid van ons netwerk te borgen.
 2. Ontvang investeringsaanbiedingen
  Op basis van uw wensen ontvangt u investeringsaanbiedingen die aansluiten bij uw voorkeuren.
 3. Vastleggen hypotheekrecht
  Er komt een rechtstreekse hypotheekakte tot stand tussen u als investeerder en de geldlener.
  Gefeliciteerd!
  Maandelijks ontvangt u rente en aflossing op uw rekening.

 

Bliss biedt investeerders belangrijke zekerheden

Eerste recht van hypotheek

U bent van plan om geld te investeren in een zakelijke lening voor een ondernemer, waarbij het zakelijk vastgoed wordt gebruikt als zekerheid. U heeft hierbij het eerste recht van hypotheek. Dit betekent dat als de leningnemer niet langer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen, uw recht om de lening terug te vorderen als eerste wordt geactiveerd. Als het nodig is om het pand te verkopen om de schuld af te lossen, krijgt u als eerste uw investering terugbetaald, nog voordat andere partijen zoals de Belastingdienst hun vorderingen kunnen innen.

Eigen inbreng van de leningnemer

Bliss verlangt van de aanvrager die geld leent een minimum eigen bedrag van 20%. We berekenen dit bedrag op basis van de verhouding tussen het geleende bedrag en de waarde van het pand dat als zekerheid wordt gesteld, oftewel de loan-to-value (LTV). Wanneer de LTV lager is, betekent dit dat er meer zekerheid is dat het geleende bedrag kan worden terugbetaald met de opbrengst van de verkoop van het pand mocht het nodig zijn vanwege het ‘uitwinnen van het onderpand’.

Leningnemer tekent in privé mee

De ondernemer, projectontwikkelaar of professionele vastgoedbelegger laat zijn of haar commitment zien door bij het aangaan van de lening altijd ‘in privé’ mee te tekenen. Bij Bliss noemen we dat ook wel skin in the game en dat geeft ook een morele zekerheid. Wanneer de financiering wordt aangegaan vanuit een vennootschap, tekent de achterliggende eigenaar persoonlijk mee.

Leningadministratie in professionele handen

Betaalt de leningnemer de maandelijkse rente en aflossing niet, dan wordt de betaling hiervan overgenomen wanneer de investeerder heeft gekozen voor het factoringarrangement. Als er bij de leningnemer an een een faillissement sprake is, kunnen we bij Bliss als administrateur van de hypothecaire lening namens de geldgever in een uiterst geval overgaan tot verkoop van het pand. De investeerder wordt altijd als eerste terugbetaald uit de opbrengst.

Veelgestelde vragen

Wat betekent investeren in zakelijke hypotheken?

Investeren in zakelijke hypotheken is een betrouwbare manier om vermogen te laten renderen. De investeerder kan investeren in zakelijk vastgoed en krijgt het eerste recht op hypotheek; het vastgoed fungeert daarmee als onderpand. De investeerder verstrekt een lening die uitsluitend ingezet wordt voor de financiering van zakelijk onroerend goed. Dat wil zeggen dat de geldnemer de financiering niet voor privégebruik inzet. Bij Bliss is ons doel dat het bedrag van de geldlening (met rente en kosten) ruim onder de WOZ waarde en/of taxatiewaarde van het onderpand blijft. Deze voorzichtige loan-to-value (LTV) geeft de geldgever een grote mate van zekerheid dat in geval van executie de leensom volledig terug komt.

Hoe zeker is het dat ik als investeerder mijn geld terugkrijg?

Door het eerste recht van hypotheek is er een belangrijke zekerheid aanwezig. Bij Bliss hebben we als doel om uw investering maximaal te beschermen. We kunnen echter geen garanties bieden. Door onze aanpak en combinatie van verschillende zekerheden bieden we een veilig vorm van investeren.

Wat zijn mijn zekerheden als investeerder bij Bliss?

Het vastgoed dient als veilig onderpand. De investeerder heeft het eerste recht van hypotheek.

 • het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam
 • de debiteur tekent in privé mee
 • de debiteur brengt zelf geld in

Meer veelgestelde vragen over investeren in hypotheken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stap 1: Plan een kennismaking in
Stap 2: Bespreek vrijblijvend en uw wensen
Stap 3: Kies uit het beste aanbod


Alwin Langerak
Adviseur

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00 – 16.00 uur

Aanmelden als investeerder

Wij maken persoonlijk met u kennis u.
Afspreken mogelijk wanneer u wilt: zowel overdag als ’s avonds of in het weekend, dus u hoeft geen vrij te nemen!
Geheel vrijblijvend en kosteloos

Direct aan de slag
Plan een vrijblijvende afspraak in
Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Afspraak maken


Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.9 / 5. Aantal stemmen: 37

Geen stemmen, wees de eerste!