Waarom Bliss Hypotheekadviseurs

Consumenten en ondernemers verwachten kwaliteit, deskundigheid, transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Bliss Hypotheekadviseurs speelt daar op in en maakt de financiële dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk. De huidige trends en ontwikkelingen vragen om een andere, vernieuwende aanpak. Met innovatieve diensten en digitale oplossingen laat Bliss Hypotheekadviseurs dat het ook anders kan in de financiële sector.

Wat u bij Bliss Hypotheekadviseurs kunt verwachten:

24/7 bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze adviseurs zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. 24/7 kunt u via WhatsApp en e-mail uw vragen stellen en uw persoonlijke situatie voorleggen, daarbij geeft u zelf aan wanneer wij u mogen terugbellen.

Onafhankelijk kwaliteitsnetwerk

Met onze unieke werkwijze is Bliss Hypotheekadviseurs uitgegroeid tot moderne financiële dienstverlener met een eigen landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van een groot aantal onafhankelijke adviseurs. Om de kwaliteit te waarborgen en de ondernemer of consument ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we een keurmerk geïntroduceerd. Ons keurmerk gaat zelfs verder dan de gedragsregels en kwaliteitseisen van de toezichthouder en beroepsorganisaties.

Gratis intake

Om u te voorzien van het beste advies werkt Bliss Hypotheekadviseurs volgens een unieke werkwijze van trapsgewijze hulp en ondersteuning. Eerst legt u de hulpvraag en situatie kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een hypotheekadviseur in te schakelen.

Heldere afspraken en duidelijkheid over tarieven

Bliss Hypotheekadviseurs wil duidelijkheid over tarieven en afspraken. Helderheid scheppen we met een opdracht tot dienstverlening. Daar staan alle afspraken tussen u en de adviseur overzichtelijk vermeld. Met een dergelijke opdrachtbevestiging weet u precies wat de hypotheekadviseur voor u doet en welke vergoeding daar tegenover staat.

Privacy

Bij Bliss Hypotheekadviseurs vinden we uw privacy belangrijk; de bescherming en veiligheid van uw persoonlijke gegevens heeft voor ons de hoogste prioriteit. Heeft u een hypotheek of verzekering afgesloten? Om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig achter slot en grendel zitten, lanceerden wij ‘Mijn Bliss’. In deze digitale mobile app bewaart u alle belangrijke documenten en heeft u een handig overzicht van alle producten. Persoonlijke informatie behandelen we altijd vertrouwelijk.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 3.5 / 5. Aantal stemmen: 22

Geen stemmen, wees de eerste!