Investeren in vastgoed

Beleggen in vastgoed betekent rust en rendement

Het investeren in vastgoed is in de afgelopen jaren populair geworden vanwege de negatieve spaarrente en de zoektocht naar een mooi en veilig rendement. Ontdek meer over de mogelijkheden om te investeren in vastgoed. Bij Bliss begeleiden we u hier graag bij!

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen Bel nu, gratis intake! 085-0470222

Zelf een beleggingspand kopen

Passief inkomen naast salaris of winst uit onderneming
Maandelijks huurinkomsten op uw rekening
Profiteren van waardestijging

Beleggingspand kopen

Samen in vastgoed investeren

Krachten bundelen
Kennis en netwerk delen
Samen de lusten en lasten

Samen een pand kopen of beleggen in vastgoedfonds

Investeren in hypotheken

4,5% – 8,0% rente per jaar
Maandelijks rente en aflossing op uw rekening
Vastgoed als veilig onderpand

Investeren in hypotheken

Welke mogelijkheden zijn er om te investeren in vastgoed?

Heeft u kapitaal opgebouwd en wilt u op een veilige manier rendement maken? Er zijn verschillende mogelijkheden om te investeren in vastgoed. In de basis zijn er eigenlijk twee opties: direct beleggen of indirect beleggen. Bij direct beleggen in vastgoed worden een of meer panden gekocht ‘voor eigen beheer’. Het object kan een appartement of woonhuis zijn, maar ook een kantoorpand, combinatiepand, winkelpand of recreatiewoning in binnen of buitenland, bijvoorbeeld op Curaçao of in Spanje. Bij een indirecte belegging koopt u een participatie in een vastgoedproject, vastgoedfonds of vastgoedfinanciering.

Steeds meer particulieren investeren in vastgoed. Het beleggen in vastgoed kan heel aantrekkelijk zijn, maar dan moet u wel over de juiste kennis en kunde beschikken of goede begeleiding inschakelen. Voor sommige particuliere beleggers loopt het avontuur uit op een grote teleurstelling. Er zijn immers ook risico’s aan het investeren in vastgoed verbonden.

Beginnen met investeren in vastgoed

Vanwege de introductie van de verhuurhypotheek zijn veel particulieren begonnen met vastgoedbeleggen door het verhuren van een appartement. Bij Bliss zien we de meeste consumenten beginnen met vastgoed door een nieuwe woning te kopen en het oude huis te verhuren of overwaarde op te nemen om te investeren in vastgoed. We merken ook dat veel consumenten ongeoorloofd hun woning verhuren en zich niet bewust zijn van de risico’s van het verhuren zonder toestemming van de geldverstrekker.

De beste vastgoed investering voor beginners is door een investering in uzelf te doen. Kennis is macht is een bekende spreuk en u kunt hiermee dure, onnodige fouten voorkomen. Vergroot uw netwerk en leer van anderen. Zonder eigen geld in vastgoed investeren, raden we sterk af tenzij u over veel kennis en ervaring in de vastgoedwereld beschikt.

Niet alle eieren in één mandje leggen

Bij Bliss zien we vaak een veelgemaakte fout voorbij komen. Geen spreiding bij het investeren en opbouwen van vermogen.
Als er één gouden tip is, is het wel: spreidt uw risico. Het adagium om niet op één paard te wedden gaat op voor elke vorm van beleggen en ook voor het beleggen in vastgoed.

Meer advies nodig bij het investeren in vastgoed

Wilt u liever contact met een van onze adviseurs en verder praten over uw persoonlijke situatie en doelstellingen? Maak dan direct een vrijblijvende belafspraak. Bij Bliss helpen we graag verder!

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.5 / 5. Aantal stemmen: 88

Geen stemmen, wees de eerste!