Op zoek naar de goedkoopste hypotheek?

U heeft uw droomhuis gevonden en nu is het tijd om de financiering te gaan regelen. Hiervoor kunt u naar uw eigen bank gaan of naar een onafhankelijke hypotheekadviseur, zoals Bliss Hypotheekadviseurs. Maar waar vindt u nu de goedkoopste hypotheek?

Voor echt onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken meer dan 30 aanbieders van hypotheken en kiezen de beste.

Goedkoopste hypotheek door onafhankelijk advies

Onafhankelijk hypotheek berekenen en vergelijken loont! Bij Bliss Hypotheekadviseurs weet u zeker dat u écht onafhankelijk advies krijgt.  Wij zijn er namelijk voor u en daarom ook niet verbonden aan één hypotheekverstrekker. Onze hypotheekadviseurs vergelijken onafhankelijk meer dan dertig aanbieders om uiteindelijk tot de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie te komen. Ons doel is om een hypotheek te vinden die het best bij u past, nu én in de toekomst.

Het zou kunnen zijn dat de kosten voor “hypotheekadvies” bij de bank lager dan het hypotheekadvies van Bliss Hypotheekadviseurs. Maar er heeft dan ook geen onafhankelijke en objectieve vergelijking plaatsgevonden tussen de verschillende aanbieders op de hypotheekmarkt. U weet dan ook niet zeker of zo’n hypotheek op de lange termijn ook de gunstigste hypotheek is voor u.
De vraag is eigenlijk: Neemt u genoegen met een verkooppraatje of wilt u echt advies krijgen en weten wat het beste voor u is?

Het beste voor u, nu én in de toekomst

De goedkoopste hypotheek is niet altijd de beste hypotheek voor uw huidige of toekomstige situatie. Om deze reden staren wij ons daarom niet blind op de lage hypotheekrente van een product, maar kijken ook naar andere aspecten zoals de “kleine lettertjes” van een hypotheek. Voorwaarden die belangrijk zijn om af te wegen kunnen zijn: Kunt u uw lage hypotheekrente wel meenemen als u binnen de rentevaste periode gaat verhuizen? En hoeveel kunt u boetevrij aflossen?

Verder kijken dan hypotheekadvies

Om te bepalen wat het beste voor u is, nu én in de toekomst, is het van groot belang om verder te kijken dan de hypotheek alleen. Daarom nemen onze adviseurs onder andere allerlei risico’s en scenario’s mee in het advies aan u. Door alle aspecten mee te nemen bieden we u de hypotheek die voor u het voordeligst en ook verantwoord is, nu en over een aantal jaar. Zo betaalt ons advies zich op de lange termijn vanzelf terug.

Bent u nog niet overtuigd? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Dat kan ook in ’s avonds of in het weekend. Zo hoeft u geen vrij te nemen.

Bent u klaar voor uw eerste afspraak? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Er is altijd een goede adviseur van Bliss bij u in de buurt.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!

Plaats een reactie