Florius

Florius is een aanbieder van eigen woning hypotheken en verzekeringen en vanaf 2007 onderdeel van de ABN AMRO Hypotheken Groep. Hypotheken die meebewegen. Onbezorgd wonen, nu en later. Dat is waar deze hypotheekverstrekker voor staat. 

Als innovatief en modern hypothekenbedrijf heeft Florius een rijke geschiedenis die meer dan zeventig jaar terug gaat. In 1946 heeft de grondlegger Jacob Wiersema de Bouwspaarkas Drentsche Gemeente opgericht, waarbij hij inspeelde op het grote woningtekort na de Tweede Wereldoorlog, met het initiatief om mensen met een smalle beurs aan een eigen huis te helpen. Deze publieke spaarkas heeft zich later ontwikkeld tot  het bekende Bouwfonds Nederlandse Gemeenten N.V. 

Florius Hypotheek: één merk, meerdere hypotheekportefeuilles

In 2015 heeft het bedrijf de hypotheekportefeuilles van Reaal en WoonNexxt Hypotheken overgenomen om in oktober 2016 hieraan ook de portefeuilles van MNF Bank en Albank toe te voegen. In 2017 kwamen daar nog Direktbank Woning Hypotheken en Direktbank Praktijkvoorziening bij. Inmiddels heeft de geldverstrekker een groot bestand van ruim 400.000 klanten die met hun hypotheken een van de meest waardevolle dingen in hun leven betalen: een eigen huis.

Florius hypotheek berekenen

Florius Profijt twaalf hypotheek

Florius Profijt drie + drie Hypotheek

Florius Hypotheek voor verhuur
Met de Florius Verhuurhypotheek is het mogelijk om na verhuizing naar een nieuwe woning de oude woning die bij deze geldverstrekker is gefinancierd te verhuren. Op die manier kunt u de woning verhuren en extra inkomen realiseren.

Florius Verzilver Hypotheek
Met de seniorenhypotheek of opeethypotheek van deze aanbieder met de naam verzilverhypotheek is het mogelijk om gebruik te maken van overwaarde op uw eigen woning. Op die manier kunt u uw pensioen aanvullen en heeft u meer geld om te besteden.

Florius Verduurzaam Hypotheek
Een verduurzamingshypotheek van Floris profiteert u van een aantrekkelijke rente om te kunnen investeren in uw eigen huis, speciaal voor het verduurzamen van uw woning. Regel nu, beslis later welke energiebesparende maatregelen u wilt nemen.

Formulieren

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

florius

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.1 / 5. Aantal stemmen: 165

Geen stemmen, wees de eerste!