REAAL

REAAL was een aanbieder van hypotheken in Nederland. Per 14 december 2020 is de verzekeraar Reaal gestopt met het aanbieden van de Lekker Wonen Hypotheek aan nieuwe klanten.

Reaal heeft het beheer van de hypotheekportefeuille sinds enige jaren uitbesteed aan Stater, de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland.

Op 1 juli 2014 werden de verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL gebundeld in VIVAT. Op 27 juli 2015 werd VIVAT onderdeel van de Chinese verzekeraar Anbang Insurance Group Co. Ltd. Op 1 april 2020 werden alle aandelen in VIVAT verkocht aan Athora Netherlands Holding Ltd. en is Reaal onderdeel van Athora Netherlands.

Bliss heeft geen samenwerking met deze geldverstrekker. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

REAAL Hypotheek

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

reaal

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 55

Geen stemmen, wees de eerste!