Argenta Nederland

Argenta Hypotheek? Als echte woonbank heeft deze aanbieder inmiddels al heel wat hypotheken in Nederland verstrekt. Argenta heeft hiervoor een succesvolle samenwerking met meer dan 2000 onafhankelijke adviseurs.
Deze bank is een familiebedrijf en is opgericht in 1956. De geldverstrekker met Belgische wortels is actief in de Benelux en kenmerkt zich door goede producten, scherpe rentes en een beleid dat iedere hypotheekaanvragen te bespreken en voor te leggen is.

Op zoek naar een hypotheek nieuwbouw? Bij Argenta Spaarbank N.V. zijn er veel mogelijkheden voor consumenten die samen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), door projectbouw of in eigen beheer hun nieuwe droomwoning willen bouwen en financieren.
Enkele voordelen van een hypotheek bij deze aanbieder zijn: altijd aantrekkelijke rentetarieven, gunstige voorwaarden bij een bouwdepot, verhuisregeling en mogelijkheden voor houten skeletbouw en houten woningen.
Vanwege de deskundige acceptanten, die ruime ervaring hebben met het beoordelen van aanvragen van ondernemers, is deze partij ook interessant voor het regelen van een ondernemershypotheek.

Argenta hypotheek

Formulieren

 
Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

argenta nederland

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.4 / 5. Aantal stemmen: 73

Geen stemmen, wees de eerste!