Van Lanschot

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke private bank van Nederland. Door het geven persoonlijke aandacht aan vermogende particulieren en ondernemers onderscheid de organisatie zich met het leveren van diensten, zoals rondom vermogensregie en woningfinanciering.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap zijn al eeuwenlang belangrijke ingrediënten om een uitstekende service en meerwaarde te bieden aan de klanten en daadwerkelijk een partner in alle levensfases te zijn.

De bank kijkt verder dan uw salaris. Door naar alle inkomstenbronnen te kijken, komt uw droomhuis dichterbij bij Van Lanschot. Voor bestuurders, professionals, medici, DGA’s en zzp’ers is dit van wezenlijk belang in de aanvraag van een hypotheek. Bovendien is het mogelijk om korting op de hypotheekrente te krijgen wanneer u uw vermogen bij Van Lanschot onderbrengt.
Iedere klant is bij Van Lanschot uniek, uw hypotheekoplossing is dat ook.

Cornelis van Lanschot legde in 1737 in ‘s-Hertogenbosch het fundament voor de huidige beursgenoteerde wealth manager. Arines Kempen stond in 1903 aan de wieg van Kempen & Co. Van Lanschot Kempen is hiermee het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland.

Door middel van het aanbieden van Van Lanschot Groenhypotheek is de private bank gespecialiseerd in de financiering van nieuwbouw en de financiering van duurzame investeringen voor uw bestaande eigen woning. Met de Groenhypotheek neemt de waarde van uw eigen woning toe en uw energierekening af.

De kracht van deze bank zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, gespecialiseerde kennis en ervaring.

De organisatie heeft een sterke lokale aanwezigheid, bestaande uit een netwerk van in totaal 37 kantoren en klantontvangstlocaties in Nederland, België en Zwitserland. De financiële dienstverlener is daarmee de enige Nederlandse bank met een Zwitserse dochter met een bankvergunning.

Van Lanschot Hypotheek

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Van Lanschot

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 4

Geen stemmen, wees de eerste!