Aegon

Aegon is bekend als één van de grootste verzekeraars van Nederland. Voor uw pensioen, hypotheek, beleggingen en bankzaken kunt u ook terecht bij deze aanbieder van financiële producten. De missie van Aegon is klanten in staat te stellen om zelf bewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst.

Dit is niet zomaar een statement, maar de missie waar de organisatie dagelijks in investeert. De aanbieder zorgt ervoor dat hun klanten goed met geld worden. Dat doen ze door ze bijvoorbeeld beter inzicht in hun hypotheekzaken te geven, maar ook door klanten over hun financiële toekomst na te laten denken. Iets wat veel mensen lastig en saai vinden, want zeg nou zelf: geldzaken regelen is bijna niemands hobby. Gelukkig wel die van deze hypotheekverstrekker, en daarom hebben ze er hun werk van gemaakt.

Aegon is een echt Nederlands bedrijf, dat in 1983 is ontstaan door de fusie van AGO en ENNIA. Aegon heeft activiteiten in meer dan 20 landen in Amerika, Europa en Azië. De onderneming biedt wereldwijd zo’n 30 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan. De organisatie is al jaren beursgenoteerd en maakt deel uit van de AEX-index. De organisatie is de trotse moedermaatschappij van Nedasco, Robidus en TKP. Aegon heeft verschillende innovatieve bedrijven, zoals Knab en allerlei deelnemingen in de hypotheekmarkt, waaronder in serviceprovider RISK, Finzie, Figlo, ROMEO Financiële Diensten, HUISMERK, Basic Serviceproviding, MO.servicing, HD Connect, BWSS en Accelerate.

Aegon hypotheek berekenen

Aegon Hypotheek

Formulieren

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

aegon

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.9 / 5. Aantal stemmen: 9

Geen stemmen, wees de eerste!