Dynamic

Dynamic | Verhuurhypotheek is een hypotheekmerk die zich onderscheid door het bieden van snel duidelijkheid, scherpe rentes en een eenvoudig aanvraagproces. Welcome to the bright side is dan ook de slogan van het hypotheekbedrijf. Dynamic is een zusje van bijBouwe. Beiden helpen consumenten. Dynamic richt zich op hypotheken voor verhuur. bijBouwe is er voor de eigen woning hypotheek.

De missie van deze aanbieder van hypotheken is om de financiële wereld in beweging te brengen, door een betere match te maken tussen spaargeld en krediet. Zo werkt de organisatie aan een meer duurzame en welvarender samenleving.

Meer dan 15 jaar ervaring – In 2003 werd Dynamic Credit opgericht door Tonko Gast, een Nederlander op dat moment gevestigd in New York. In eerste instantie richtte het team zich op vermogensbeheer, later ook op advies.

In 2009 keerde Tonko terug naar Nederland om het Amsterdamse kantoor te openen, in eerste instantie met dezelfde diensten als in New York: het beheren van vermogen en aanbieden van advies, vooral voor institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, verzekeraars en banken.

Dynamic Hypotheek

Dynamic Verhuurhypotheek

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

dynamic

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.7 / 5. Aantal stemmen: 9

Geen stemmen, wees de eerste!