Centraal Beheer

Centraal Beheer is bekend van ‘Even Apeldoorn bellen’ en valt onder de verzekeraar Achmea. Het bedrijf is opgericht in 1909 in Amsterdam en verhuisde in de jaren zeventig naar Apeldoorn. Na een reorganisatie eind jaren negentig is er formeel geen sprake meer van een bedrijf, maar een merk.

Tegenwoordig valt het hypotheekmerk als label onder Syntrus Achmea en zijn de activiteiten terug in Amsterdam. Het bedrijf biedt hypotheken aan consumenten. Verzekeringen worden zowel voor thuis als voor de zaak aangeboden. Er zijn ook verschillende spaar-, pensioen- en beleggingsproducten beschikbaar.

Centraal Beheer Hypotheek

Als u zelf voldoende kennis heeft, is het mogelijk om de Centraal Beheer Thuis hypotheek zelf af te sluiten. Een andere optie en verstandige keuze is om een onafhankelijke adviseur in te schakelen, die u persoonlijk kunt begeleiden en op basis van uw situatie de beste keuzes kan voorleggen. Bij Bliss kunnen we u helpen met zowel een execution only hypotheek van deze aanbieder, advies van een gespecialiseerde hypotheekadviseur als met online advies en afsluiten.

Goed om te weten dat Bliss onafhankelijk is en dat u keuze heeft uit verschillende producten van meer dan 40 aanbieders. Niet alleen voor de hypotheek, maar ook voor de overlijdensrisicoverzekering, opstalverzekering en inboedelverzekering bent u daarom verzekerd van producten die goed bij u passen.

Centraal Beheer hypotheek

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

centraal beheer

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 263

Geen stemmen, wees de eerste!