De Volksbank

De Volksbank is het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Samen investeren wij in een beter Nederland. Zo helpen we met SNS mensen met hun geldzaken, ook als het even tegenzit. Financieren we met ASN duurzame projecten, zoals met zon- en windenergie. Stimuleren we met RegioBank lokaal ondernemerschap in de buurt. En zorgen we er met BLG Wonen voor dat bijvoorbeeld ook starters een woning kunnen kopen.

Dus wie wil bankieren bij een bank die het anders doet en waar bankzaken in de eerste plaats menszaken zijn, kiest voor een van onze vier financiële dienstverleners. Ieder merk heeft een eigen profiel en karakter, en samen zijn we beter voor elkaar. We heten niet voor niets de Volksbank.

De geschiedenis van de Volksbank gaat terug tot 1817. In dat jaar werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht als Nutsspaarbank. Sparen was toen vooral een middel om de zelfredzaamheid van Nederlanders te bevorderen. Op 27 september 2016 maakte SNS Bank N.V. bekend om met ingang van 1 januari 2017 verder te gaan onder de naam de Volksbank.

de volksbank

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 3.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen, wees de eerste!