Rabobank Verhuurhypotheek

Met de Verhuurhypotheek van Rabobank kunt u tegen een aantrekkelijke rente een huis kopen en financieren voor de verhuur aan uw familie of aan anderen. Heeft u interesse om een (tweede) woning te kopen om te verhuren? Wilt u vermogen opbouwen (pensioen) voor de toekomst met huurinkomsten? Of wellicht wilt u extra inkomsten realiseren door een geschikte woning financieren? De slimme combinatie van uw spaargeld of overwaarde en de verhuurhypotheek van Rabobank kan een aantrekkelijke investering zijn.

Het doel en de voordelen van de verhuurhypotheek

  • Woning kopen voor verhuur aan bijvoorbeeld aan kind of ouders;
  • Kamerverhuur aan (studerend) kind mogelijk;
  • Investeren in onroerend goed
  • Rendement halen uit uw eigen spaargeld;
  • Vermogen en zelf pensioen opbouwen voor later.

Producteigenschappen en mogelijkheden verhuurhypotheek

Voor de Verhuurhypotheek en financiering van een verhuurde eigen woning geldt een productopslag van 1,2% op de hypotheekrente van de reguliere eigen woninghypotheek van Rabobank.

Veelgestelde vragen over verhuurhypotheek Rabobank

Wat is een Verhuurhypotheek?

Een verhuurhypotheek is een hypothecaire lening bestemd voor het financieren van vastgoed met als doel om dit te verhuren en juist niet zelf te gebruiken. Het financieren van de aankoop van een woning om te verhuren, kan niet met een reguliere eigen woning hypotheek vanwege het huurbeding in de hypotheekakte.

Hoeveel kan ik maximaal lenen met de Verhuurhypotheek?

Het is mogelijk om maximaal 85% van de marktwaarde van de woning in verhuurde staat lenen. Hierbij is het goed om te weten dat Rabobank de aflossingsvrije hypotheek niet als hypotheekvorm beschikbaar heeft voor woningverhuur. Op basis van een gedegen inventarisatie van uw persoonlijke situatie door een adviseur is het mogelijk om uw budget en maximale verhuurhypotheek in kaart te brengen.

Hoeveel beleggingspanden mag ik hebben?

Wanneer u een verhuurhypotheek van Rabobank wilt afsluiten om een woning te kopen voor de verhuur, dan geldt als voorwaarde dat u maximaal twee woningen voor de verhuur als particulier in het bezit mag hebben.

Mag ik verschillende kamers in het huis verhuren?

Neem hierover contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

rabobank verhuurhypotheek

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.2 / 5. Aantal stemmen: 43

Geen stemmen, wees de eerste!