HollandWoont

HollandWoont is een hypotheekverstrekker die zich op de consument die een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wil afsluiten, oversluiten of meeverhuizen. HollandWoont is een merk van het distributiebedrijf Conneqt, dat ook verantwoordelijk is voor andere labels, zoals Hypotrust, Clarian Wonen, IQWOON en Robuust Hypotheken.

HollandWoont Hypotheek

Als Hollandse hypotheekverstrekker heeft deze aanbieder, zoals de naam al duidelijk maakt, een strategie om zich te richten op de Nederlandse markt. Hierbij probeert het merk zich te onderscheiden van concurrenten door binnen de markt van NHG-hypotheken een betere aansluiting te hebben bij de (acceptatie)voorwaarden van NHG. Vanwege de producteigenschappen is de HollandWoont Hypotheek voor verschillende doelgroepen interessant. Starters op de huizenmarkt kunnen onder andere gebruik maken van een perspectiefverklaring. Bij senioren kan er worden getoetst op werkelijke lasten. Dat levert verruimde mogelijkheden op voor mensen, die vanaf hun pensioendatum een hypotheek willen afsluiten.

Bliss heeft geen samenwerking met deze geldverstrekker. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een HollandWoont hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

HollandWoont hypotheek

 
Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

  • Hypotheekgegevens HollandWoont delen met Bliss Hypotheekadviseurs
  • Intermediairwijziging HollandWoont
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA) HollandWoont

hollandwoont

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 3.6 / 5. Aantal stemmen: 42

Geen stemmen, wees de eerste!