Robuust Hypotheken

Robuust Hypotheken is een relatief nieuwe hypotheekverstrekker op de Nederlandse hypotheekmarkt. Initiatiefnemer van het hypotheekmerk is Blauwtrust Groep. De distributie verloopt via haar dochterbedrijf Conneqt en Aegon is verantwoordelijk voor de financiering van het hypotheekmandaat.

Robuust Hypotheken is een merk van het distributiebedrijf Conneqt, dat ook verantwoordelijk is voor andere labels, zoals Hypotrust, Holland Woont en IQWOON.

Robuust Hypotheken hypotheek

IQWOON kenmerkt zich door het gunstige voorwaarden en mogelijkheden om zelf uw hypotheek zaken digitaal te regelen.
Zo is aflossen met uw eigen geld mogelijk zo veel als u wilt. Dat is vergoedingsvrij. Het is daarom mogelijk om boetevrij af te lossen uit eigen middelen. Als u aflost, daalt automatisch de hypotheekrente. Bij Robuust kunt u ervan uitgaan dat u een gemiddelde hypotheekrente heeft, ook wel looptijdrente. Uw rente kunt u bovendien gemakkelijk meenemen naar uw nieuwe woning mocht u de rente mee willen nemen bij een verhuizing.

Bliss heeft geen samenwerking met deze geldverstrekker. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een Robuust Hypotheken hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

Robuust Hypotheken hypotheek

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

  • Hypotheekgegevens Robuust delen met Bliss Hypotheekadviseurs
  • Intermediairwijziging Robuust
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA) Robuust

robuust-hypotheken

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 3.8 / 5. Aantal stemmen: 94

Geen stemmen, wees de eerste!