IQWOON

IQWOON is sinds juni 2016 actief als aanbieder van hypothecaire leningen in Nederland. IQWOON is een merk van het distributiebedrijf Conneqt, dat ook verantwoordelijk is voor andere labels, zoals Hypotrust, Holland Woont en Robuust Hypotheken.

IQWOON hypotheek

IQWOON kenmerkt zich door het bieden van een scherpe hypotheekrente, een moderne hypotheek die voldoen aan alle hedendaagse voorwaarden, zoals looptijdrente en een snelle afhandeling. Zowel mensen in loondienst als zelfstandigen voor een ondernemershypotheek kunnen er terecht. Als de hypotheekrente op het moment van tekenen van de hypotheekakte bij de notaris lager is, dan krijgt u de lagere rente. Ook wordt uw rente automatisch verlaagd naarmate u meer heeft aflost (bij hypotheken zonder NHG) en kun u uw hypotheek ook meenemen naar een volgende woning.

Bliss heeft geen samenwerking met deze geldverstrekker. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een IQWOON hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

IQWOON hypotheek

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

  • Hypotheekgegevens IQWOON delen met Bliss Hypotheekadviseurs
  • Intermediairwijziging IQWOON
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA) IQWOON

iqwoon

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.8 / 5. Aantal stemmen: 4

Geen stemmen, wees de eerste!