Roeier en Lid KRVE Rotterdam Boatmen hypotheek afsluiten mogelijk

Bent u een roeier of een aspirant lid van de KRVE Rotterdam Boatmen (Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht) en wilt u een hypotheek afsluiten? Dan werkt het aanvragen van een hypotheek voor een nieuwe woning net even anders. Er zijn namelijk specifieke spelregels van toepassing. Wanneer u als roeier een hypotheek wilt afsluiten, kunnen we u van dienst zijn vanwege onze ervaring met het helpen van uw (oud)collega’s, hoogwaardig advies en onafhankelijke positie in de markt.

Een roeier heeft inkomen uit winst uit maatschap

Zo oud als de haven is, zijn er roeiers in de Rotterdamse haven. De helden die door weer en wind onder meer zeeschepen vast- en losmaken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het gehele jaar door. Als roeier wordt uw inkomen door de meeste geldverstrekkers als afwijkend gezien. Als volwaardig lid van de KRVE is uw inkomen af te lezen van de KRVE winstverklaring die u ieder jaar ontvangt. Dit inkomen wordt gerealiseerd door middel van de maatschap waar alle roeiers lid van zijn. Een belangrijk onderdeel is ook de pensioengerechtigde leeftijd voor u als roeier. Doordat u met 61 jaar verplicht met pensioen gaat, houden we ook verplicht rekening met uw naderende pensioeninkomen vanaf uw 51e jaar.

Over de Roeiers KRVE Rotterdam Boatmen

De Roeiers Vereeniging Eendracht is opgericht in 1895. In die tijd gebruikte men nog roeiboten om vervolgens de trossen met de hand vast te maken. Vandaar de naam roeiers. De vader van de oprichter van Bliss heeft nog aan het begin van zijn carrière letterlijk vanuit de roeiboot zeeschepen los- en vast gemaakt. Met het 100-jarig bestaan in 1995 kreeg de vereniging het recht tot het voeren van het predicaat Koninklijk. Sinds die tijd heet de vereniging de KRVE, wat staat voor Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht. De Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht bestaat 125 jaar. De maatschap van Rotterdamse bootsmannen heeft dat jubileum met een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl gevierd. Met het oog op de activiteiten in het buitenland heet het bedrijf voortaan KRVE Rotterdam Boatmen. “Een naam met internationale allure.”

Vrijblijvende afspraak inplannen

Wilt u hulp en advies bij het afsluiten van een hypotheek als roeier? Neem gerust contact op. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is via een online meeting of persoonlijke afspraak zo gemaakt. We werken landelijk. Maak een vrijblijvende belafspraak met een van onze adviseurs. We helpen u graag met het aanvragen van een hypotheek en alles wat daarbij hoort!

Plan nu uw vrijblijvende belafspraak

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!

Plaats een reactie