Vista Hypotheken

Vista Hypotheken is het duurzame zusje van Obvion en Rabobank. Het vernieuwende hypotheekmerk heeft een andere kijk op hypotheken. Dat betekent hypotheken met duidelijke voorwaarden. Zonder gedoe of verassingen.

Net als de mensen die er werken, heeft de geldverstrekker een voortrekkersrol om de hypotheekmarkt verder te verduurzamen.
Vanwege de kleinschalige opzet en gekozen strategie heeft deze aanbieder geen mogelijkheid om direct met onafhankelijke adviseurs te kunnen werken. Dat is een gemiste kans vinden wij bij Bliss.

Vista is een zogenoemde regiepartij. Net als Munt Hypotheken, bijBouwe, Tulp, Venn en Woonnu is de organisatie geen bank. Het geld van de hypotheken is namelijk afkomstig van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen.

Vista Hypotheken heeft moderne producten met aantrekkelijke voorwaarden. Korting krijgen op de hypotheekrente is mogelijk bij een gunstig energielabel A en bij een nieuwbouwwoning. Zonder kosten onbeperkt aflossen. Aflossen en een gestegen woningwaarde hebben een positief effect op de rente. Dit noemen we ook wel looptijdrente en gemiddelde hypotheekrente.

Vista kan een slimme keuze zijn bij een nieuwbouw hypotheek. Duurzame dingen doen, wordt beloont. Meer lenen is mogelijk bij investeren in energiebesparende maatregelen. Het kosteloos verlengen van de hypotheekofferte is een prachtige voorwaarden. Bij nieuwbouw is dat 9 maanden en bij een bestaande woning 3 maanden.

Bliss heeft geen samenwerking met deze geldverstrekker. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een Vista hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

Vista Hypotheken hypotheek

  • Hypotheekgegevens Vista Hypotheken delen met Bliss Hypotheekadviseurs
  • Intermediairwijziging Vista Hypotheken
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA) Vista Hypotheken

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 3.8 / 5. Aantal stemmen: 39

Geen stemmen, wees de eerste!