MUNT Hypotheken

Munt Hypotheken heeft op initiatief van drie pensioenfondsen de hypotheekmarkt betreden in september 2014. Munt was de eerste nieuwe zogeheten ‘regiepartij’ sinds de crisis op de markt. Een regiepartij brengt het geld van beleggers en particuliere huizenkopers bij elkaar. Het kapitaal om hypotheken te aanbieden, wordt bij deze verstrekker door Nederlandse pensioenfondsen geïnvesteerd. Deze pensioenfondsen zijn het gewend om op de lange termijn te denken. MUNT richt zich daarom dan ook op hypotheken met een langere rentevaste periode.

MUNT hypotheken biedt hypotheken aan via een onafhankelijke hypotheekadviseur, zoals Bliss. De administratie heeft deze aanbieder uitbesteed. Het bedrijf Stater uit Amersfoort is verantwoordelijk voor het beheer van de hypotheek en de leningadministratie.

Bliss heeft geen samenwerking met deze geldverstrekker. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een MUNT hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

MUNT Hypotheek

Simpel Overstap Hypotheek

Formulieren

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

munt hypotheken

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 1.7 / 5. Aantal stemmen: 148

Geen stemmen, wees de eerste!