Merius Hypotheken

Merius is een geldverstrekker opgericht door CMIS Nederland. De hypotheekverstrekker in Nederland is bekend van De Hypotheekshop. CMIS Nederland was voorheen onder het merk GMAC actief op de hypotheekmarkt. CMIS heeft verschillende soorten hypotheken, maar sluit geen nieuwe meer af.

Met het merk Merius worden er wel nieuwe hypotheken verstrekt. De geldverstrekker is naar eigen zeggen het no-nonsense alternatief voor Nederlandse huishoudens die gewoon een goede, duidelijke en betaalbare hypotheek wensen. De geldverstrekker is een ambitieuze hypotheekaanbieder. Bij Merius staan duidelijkheid en voorspelbaarheid centraal. Door het gebruik van nieuwe technologieën zorgt Merius voor scherpe verwerkingstijden

Bliss heeft geen samenwerking met deze geldverstrekker. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

Merius Hypotheek

Formulieren

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

merius hypotheken

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4 / 5. Aantal stemmen: 10

Geen stemmen, wees de eerste!