DSB Bank

DSB Bank was een populaire bank met de slogan Goed voor je geld, waardoor tegenwoordig nog veel consumenten een te dure hypotheek van deze aanbieder hebben. Gelukkig zijn er mogelijkheden om hier wat aan te doen. Vanaf 2016 is deze aanbieder actief onder de naam Finqus. In het verleden was de bank actief onder verschillende handelsnamen, waaronder Becam, Frisia Financieringen en Postkrediet. Met deze merken was er een focus op het laagdrempelig geld lenen aan consumenten.

DSB Bank N.V. is opgericht door de naamgever en eigenaar Dirk Scheringa. Dankzij slimme reclamecampagnes, ondernemerschap en een innovatieve aanpak is de organisatie sterk gegroeid tot een conglomeraat aan bedrijven, zoals verzekeraars DSB Schade en DSB Leven, waarmee verschillende financiële producten werden aangeboden. Op 19 oktober 2009 is DSB Bank failliet verklaard na verschillende malen in opspraak geraakt te zijn geweest.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een DSB Bank hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

DSB Bank hypotheek oversluiten

DSB Bank Standaard hypotheek

dsb bank

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.9 / 5. Aantal stemmen: 7

Geen stemmen, wees de eerste!