Triodos Bank

Triodos Bank is een bank met een groot hart met aandacht voor de wereld. Geld heeft veranderkracht zo stelt de organisatie. De missie is dan ook om het geld aan het werk te zetten aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen.

Doelen van Triodos Bank

  • Bijdragen aan een samenleving waarin de levenskwaliteit wordt bevorderd en menselijke waardigheid centraal staat
  • Het voor mensen, bedrijven en organisaties mogelijk maken hun geld te gebruiken op een manier die mens en milieu ten goede komt en duurzame ontwikkeling bevordert
  • De klanten voorzien van vernieuwende financiële producten en uitstekende klantenservice

Duurzaam denken en doen, is de sleutel

Uit onafhankelijke onderzoeken blijkt dat deze organisatie een van de duurzaamste banken ter wereld is. De geldverstrekker kenmerkt zich door hypotheken die aantrekkelijke rentes en moderne voorwaarden hebben. Hierbij zijn duurzaam wonen, nieuwbouw en zelf een woning bouwen vanzelfsprekend belangrijke thema’s. Door deze aanbieder op de voet te volgen, hebben we onderzocht dat de doorlooptijden meestal 30 dagen zijn. Een hypotheek aanvragen bij Triodos betekent dan ook geduld hebben.

Deze bank vindt dat duurzaamheid mag worden beloont. Met een duurzame woning heeft u immers een lagere energierekening of mogelijk verdient u juist door zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Als u zelf een huis gaat bouwen of een interessant nieuwbouwproject heeft gezien, kunt u een nieuwbouw hypotheek afsluiten. Huizen met een slecht energielabel betekent ook hogere kosten voor gas en licht. Daarom vindt de bank dat de maximale hypotheek van het relevante energielabel afhankelijk moet zijn.

Bij Bliss kunnen we ons goed vinden in de visie van deze aanbieder. Bliss heeft momenteel geen samenwerking met deze geldverstrekker. Dat vinden we jammer. Als u uw hypotheek wilt verhogen en bij deze aanbieder blijven gunstig is, kunnen we u doorverwijzen naar een onafhankelijke adviseur uit ons netwerk.

Mocht u een hypotheek bij deze aanbieder hebben, kunnen we vrijblijvend checken of het interessant is om over te sluiten naar een beter en/of goedkopere hypotheek. Een Triodos Bank hypotheek oversluiten, kan vanwege de historisch lage hypotheekrente een gunstige keuze zijn. Bij Bliss helpen we u graag en controleren of u nog goed zit.

Triodos Bank hypotheek

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

triodos bank

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.7 / 5. Aantal stemmen: 9

Geen stemmen, wees de eerste!