Mogelijk

Mogelijk financiert vastgoed. Het bedrijf heeft het spel verandert door ondernemers direct te koppelen aan vermogende particulieren. Bankvrij financieren, wordt dat naar eigen zeggen ook wel genoemd. Bij Mogelijk denkt men in oplossingen en kunt u merken dat de oprichters echte ondernemers zijn.

De snelgroeiende organisatie is actief met twee producten. De verhuurhypotheek van Mogelijk is gericht op vastgoedbeleggers met een focus op verhuurde appartementen en woningen. Met de ondernemershyptheek biedt de organisatie een zakelijke hypotheek voor het financieren van onder andere bedrijfspanden, kantoren, winkelpanden en nieuwbouwpanden.

Zakelijke hypotheek van Mogelijk

Bij dit product van financiert één investeerder het zakelijk onroerend goed van een ondernemer. Oftewel een peer-to-peer financiering dus, waarbij het bedrijf als platform fungeert om partijen bij elkaar te brengen en ook aanvullende diensten levert, zoals de leningadministratie. Bij deze zakelijke hypotheek dient het pand als onderpand. Bij de ondernemershypotheek is er een minimum leenbedrag van € 50.000,-. Er geldt een maximum leenbedrag van € 2.000.000,-. Van de geldlener wordt er een minimale eigen inbreng van 15% verwacht. Dat maakt een loan-to-value van 85%. Hierdoor bestaat er minder risico en weet de investeerder dat de ondernemer ook voldoende ‘skin in the game’ heeft.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen Hypotheek

Mogelijk vastgoedfinancieringen

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 3.8 / 5. Aantal stemmen: 4

Geen stemmen, wees de eerste!