Hypotheekadviseur Alwin Langerak
Alwin Langerak

Hypotheekadviseur voor ondernemers en particulieren

Een bevlogen, ervaren en betrokken hypotheekadviseur die zich verdiept in uw persoonlijke situatie.

Direct contact met Alwin Langerak

Over de Hypotheekadviseur

Alwin Langerak is hypotheekadviseur sinds 2016 en werkzaam bij Bliss Hypotheekadviseurs. Binnen de financiële sector heeft hij vanuit verschillende rollen en organisaties veel ervaring en expertise opgebouwd.

Na zijn diverse (WFT) studies heeft Alwin Langerak eerst ervaring opgedaan in de algemene praktijk als financieel adviseur, waarna hij zich direct heeft verdiept in het hypotheekvak. Hij heeft diverse specialisatieopleidingen gedaan. Alwin is dan ook als hypotheekadviseur en financieel adviseur inzetbaar binnen het gehele vakgebied en beschikt daarnaast over een aantal specialisaties. Van scheiding tot ondernemershypotheek en van het adviseren van starters met hun eerste koophuis tot het helpen van beleggers met allerlei vraagstukken rondom vastgoedfinanciering.

Alwin Langerak is hypotheekadviseur bij Bliss Hypotheekadviseurs.

Enkele specialisaties

Uw eerste koophuis
Uw volgende woning kopen
Ondernemershypotheek
U gaat uit elkaar
Appartement kopen voor verhuur

Neem contact op met Alwin Langerak

Bel hypotheekadviseur Alwin Langerak: 085-0470222

Of stuur een bericht

Contact Alwin Langerak

Meest voorkomende situaties

Zo kan het dus ook

Waarom Bliss Hypotheekadviseurs?

Consumenten, DGA’s en ZZP’ers verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Bliss Hypotheekadviseurs voldoet aan die behoeften en maakt de financiële dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Bliss Hypotheekadviseurs volgens de formule van trapsgewijze financiële hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale, doe-het-zelf oplossing. Een andere keer is het beter om een gespecialiseerde en gecertificeerde hypotheekadviseur in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

7 dagen per week bereikbaar
Ook ’s avonds en in het weekend


Bliss Keurmerk
Uw garantie voor kwaliteit en service


Advies & hulp in elke situatie
Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde hypotheekadviseur


Overal in Nederland
Het grootste financiële netwerk van Nederland


Als beste beoordeeld
Op basis van 1232 beoordelingen van door ons geholpen ondernemers en particulieren

Over ons

Onze missie is om de wereld van finance te veranderen en de financiële dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere visie op de toekomst speelt Bliss Hypotheekadviseurs in op dynamische ontwikkelingen in de markt en de veranderende vraag van ondernemers en particulieren.

Innovatie zit in onze genen. Met onze vooruitstrevende diensten, doe-het-zelf en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – financiële branche. De formule van Bliss Hypotheekadviseurs heeft als doel om uit te groeien tot het grootste en meest succesvolle adviseursnetwerk van het land.

Om de kwaliteit te waarborgen en de relaties ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Bliss Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Dordrecht, waar alle medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste financiële hulp.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.5 / 5. Aantal stemmen: 13

Geen stemmen, wees de eerste!