Klachtenprocedure

Wij doen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht het toch zo zijn dat u ontevreden bent over de diensten die wij hebben geleverd, dan horen we dat natuurlijk graag. Als uw ontevredenheid of klacht niet naar volledige tevredenheid door uw eigen adviseur is opgelost, dan kunt u de klacht sturen naar ons algemene e-mailadres t.a.v. de directie.
Zet in het onderwerp duidelijk dat het een klacht betreft.

Onze klachtenprocedure is als volgt:

  1. Na ontvangst van de klacht versturen wij binnen 2 werkdagen een officiële ontvangstbevestiging per e-mail. De klacht wordt bij ons in het interne klachtenregister geregistreerd. U kunt uiterlijk binnen drie weken een inhoudelijke reactie van ons verwachten.
  2. Wordt de aan u bevestigde termijn niet gehaald, dan wordt u aangeschreven met de nieuwe termijn waarin een reactie verwacht mag worden.
  3. Klachten worden altijd met de directie besproken.
  4. Meestal zoeken wij eerst telefonisch contact met u. Samen met u onderzoeken we hoe we de ontevredenheid en eventuele schade kunnen wegnemen. Vervolgens reageren we per e-mail met daarin een inhoudelijke reactie.

Mocht u met de uitkomst toch niet tevreden zijn, dan kunt u bij het Kifid een klacht indienen nadat u bij Bliss Hypotheekadviseurs de klachtenprocedure hebt doorlopen.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.3 / 5. Aantal stemmen: 6

Geen stemmen, wees de eerste!